Resans början!

Monday, March 03, 2014
Köpenhamn, Ontario
Hej!

Sååå det senaste dygnet (om inte mer, det här med tidszoner är förvirrande) har vi i princip befunnit oss på resande fot hela tiden . Från Köpenhamns flygplats flög vi till Qatar där vi mellanlandade, och sedan därifrån till Tokyo. Kändes sjukt konstigt när klockan "egentligen" var mellan 1-3 på natten och vi plötsligt hade "kört ikapp" gryningen. Har inte sovit så jättemycket så när vi klev av flyget var vi VÄLDIGT trötta, men i samma stund som vi kom fram gjorde väl lyckan sitt för än har vi inte lagt oss! Känner mig inte alls jetlaggad faktiskt, är det weird?

Jag måste bara säga att jag är så sjukt positivt överraskad av själva flygresan och allt man kunde göra, inte alls som när jag rest med plan förut. Maten (som man dessutom fick välja mellan olika menyer) var jättegod, och bäst av allt: man har sin egen skärm med massor med tv-serier och filmer att kolla på! Och det var verkligen inga gamla tråkiga man sett tusen gånger förut (hej Netflix) utan många var verkligen helt nya. Tiden fördrevs med andra ord väldigt lätt. Jag kan verkligen rekommendera en japansk film som jag såg, "Girl in the sunny place". Sååå mysig och söt film, fast rätt sorglig. Intressant slut. Se den!

På vägen från Qatar till Tokyo var det i princip bara jag, Marina och resten japaner. Iförda munskydd många av dom. Flera av dom stod också och stretchade vid toaletterna på morgonen, såg rätt kul ut!

Pussar!
Other Entries

Comments

Alexandra
2014-03-05

Långflygningar brukar ha egen tv i stolen. Skönt :) iaf när jag o M åkte t ny. bra med bra mat.

nemo_s
2014-03-05

Ja alltså det är ju verkligen då man behöver det! Helt sjukt bra! :D

2021-12-05