Festa i Shibuya!

Saturday, March 08, 2014
Tokyo, Ontario, Japan
Nu bara MÅSTE jag berätta om vår utekväll igår! Vi sket i Roppongi och åkte till Shibuya istället. Knallade en bit tills vi var helt omringade av barer och klubbar, och jättemycket folk överallt. Vi gick där och funderade på vart vi skulle gå in när vi stötte på Sam från Vietnam, som kom direkt från jobbet och sa att vi kunde följa med honom, så då gjorde vi det. :)

Först gick vi till en bar där de spelade bl a Ace of Base (!) haha . Vi fick veta att Sam jobbar för Panasonic i Vietnam men är i Japan på uppdrag från företaget. "Aha, veckan ut då eller?" undrade vi, men tydligen är han här sex månader ("eller mer")! Och bor på hotell hela tiden. Galet! Iaf; vi drack några drinkar och dansade lite innan vi gick vidare till Womb, som ska vara en av Tokyos bästa klubbar. Det var tur att vi hade Sam med oss för annars hade vi missat det, stället ser verkligen helt anonymt ut från utsidan. Tänk lagerlokal på undanskymd sidogata typ. Det står bara en snubbe utanför som öppnar dörren för en om man ska gå in.

Det fanns fem våningar tror jag men vi höll oss mest på det största dansgolvet. Vi dansade, drack lite till, hälsade på massor med roliga människor, bl a Chris från Kanada (vars schtekiga solglasögon jag fick adoptera) och hans kompis Chu som också bodde i Ikebukuro. Jag vet inte riktigt hur man ska beskriva det mer, bilderna säger nog allt - och jag menar tyvärr allt. :P Det fanns verkligen alla typer av människor där med alla möjliga stilar, det var riktigt kul att se och vi hade riktigt roligt, har nog aldrig skrattat så mycket... lätt en av de bästa kvällarna jag haft.

Sista tunnelbanan hem gick vid ett så när klockan var fem och de stängde tog vi första tåget hem och efter mycket om och men (vi gick t ex vilse i tunnelbanan, haha) var vi hemma runt sex på morgonen. :)
Other Entries

Comments

2021-12-05