Skumma grejer du hittar i Japan

Tuesday, March 11, 2014
Tokyo, Ontario, Japan
Konnichiwa!

Hörni, man vet att man shoppat mycket när de gulliga affärsbiträdena kommer rusande med jätteshoppingkassar (och dessutom hjälper en lägga ner allt) åt en när man kommer inprasslande i deras butik ... eller när din roomie hinner öppna dörren innan du ens knackat på med ursäkten: "Jag hörde påsarna och tänkte att det måste va du", haha! Igår köpte jag bl a 6 par skor och en himla massa kläder till dansen (överallt utom i Sverige har man fina, färgglada träningskläder, varför?!) - utan att för den sakens skull spendera särskilt mycket pengamässigt. Fattar verkligen inte vad folk fått att det är dyrt ifrån..

Förutom kläder och skor så ser man ju en hel del skumma/knäppa/roliga saker när man går runt här, så jag tänkte lägga upp lite bilder för att visa en bråkdel av allt man kan hitta i butikerna! Vem vill inte ha en bläckfiskhatt, liksom? ;)

I nästa inlägg berättar jag om vår dag i Akihabara - "Electric town" - där vi bl a besökte ett Maid Café och i allmänhet begapade den stadsdel som verkligen måste vara nördarnas paradis.
Other Entries

Comments

2021-12-05