Roppongi!

Saturday, March 15, 2014
Tokyo, Ontario, Japan
God eftermiddag.

Haha, alltså det är nog tur att vi åker härifrån snart för kvällarna här blir bara mer och mer weird ... Vi var lite rädda för att kolla på bilderna från i fredags igår när vi vaknade.

Igår låg vi i horisontalt läge med vattenflaskan som bästa vän hela dagen, utom den stund vi gick ut och raidade Family Mart och 7eleven på allt salt/fett/sött/annan bakismat de hade. Behövdes i och för sig! Inte bara för att vi var ute kvällen innan utan för att vi verkligen varit igång från morgon till kväll varenda dag som vi varit här.

I alla fall: i fredags (det var white day btw men vi fick ingen choklad. Vafan.) var det lite shopping på dagen och på kvällen åkte vi till Roppongi, där vi först åkte upp i Roppongi Hills för att titta på ännu en fantastisk utsikt över Tokyo, denna gång var det ju mörkt ute och alla stadens lysen igång! :) Bilderna gör inte utsikten rättvisa men är ändå rätt häftiga!

Sedan... Ja, jag vet inte riktigt vad man ska säga. Vi hamnade på en karaokebar, och efter att ha kastat några blickar runtom oss tänkte vi, spiknyktra som vi var då, att "här stannar vi inte länge". När klockan var 4 var vi fortfarande kvar och hade tagit över hela baren, haha! Natten inkluderade tequilashots varvade med champagne och andra tveksamma drinkar (det är inte alla som är lysande bartendrar här alltså), fotograferingar av och med en massa främlingar i tunnelbanan, att vi blivit fullkomligt LIVRÄDDA för en stillastående bil, spexat framför nåt konstexperiment med en rad speglar och kameror som spelade upp oss lite i efterhand (Marina: "Det här är det bästa jag sett i hela mitt liv!"), poserat i en rad olika peruker och hattar, och - insåg vi morgonen efter - intagit middag på 3 olika ställen (klockan fem-biff på TGI Fridays ftw, gissa vår förtjusning när vårt sällskap ledde oss dit).

Hur som haver. Här följer några bilder, men resten tar vi nog faktiskt med oss i graven. :) pussar!
Other Entries

Comments

2021-12-05